- نویسنده : سایت اس
- بازدید : 73 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3257
تعداد دانلود
3616
رضایت مندی
91%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق درباره بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی (Anesthesia and the Renal and Genitourinary System) در پاورپوینت 25 اسلاید قابل ویرایش
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق درباره بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی (Anesthesia and the Renal and Genitourinary System) 25 اسلاید قابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
- عنوان: بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی (Anesthesia and the Renal and Genitourinary System)
- فرمت: POWERPOINT (قابل ویرایش)
- تعداد اسلاید: 25 اسلاید قابل ویرایش فارسی
نمونه تصویر اسلایدی
بخشی از مطالب این پروژه پاورپوینت:
بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی به معنای ایجاد وضعیت بیحسی و بیدردی در بیماران در زمان انجام عمل جراحی یا روشهای تشخیصی در حوزه کلیهها و سیستم ادراری است. بیهوشی در این حوزهها به منظور کنترل درد و تسهیل عمل جراحی انجام میشود.
زمانی که بیمار نیاز به عمل جراحی در حوزه کلیهها یا سیستم ادراری دارد، بیهوشی برای راحتی و ایمنی وی توسط تیم بیهوشی تجویز میشود. بیمار در این حالت بیحسی عمومی یا موضعی دریافت میکند تا از درد و آگاهی ناخواسته از عمل جراحی جلوگیری شود.
همانطور که اشاره شد، بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی ممکن است به صورت عمومی یا موضعی اعمال شود. انواع بیهوشی عمومی شامل موارد زیر میشود:
بیهوشی عمومی با داروهای مخدر: در این نوع بیهوشی، داروهای مخدر به بیمار تجویز میشود تا به طور کامل بیحس شود و در طول عمل جراحی بیهوش باقی بماند.
بیهوشی عمومی با گازهای تنفسی: در این نوع بیهوشی، گازهای تنفسی مانند ایزوفلوران و سیفلوران به بیمار ارائه میشود تا وضعیت بیحسی و بیدردی برای جراحی ایجاد شود.
علاوه بر بیهوشی عمومی، بیهوشی موضعی نیز در برخی مواقع استفاده میشود. در این نوع بیهوشی، بیمار تحت تاثیر داروهای موضعی قرار میگیرد و تنها در منطقه مورد نظر بیحس میشود. برخی از روشهای بیهوشی موضعی در سیستم کلیوی و اورولوژی شامل موارد زیر است:
بلوکاد اعصاب: در این روش، داروی بیهوش کننده به طور مستقیم در نزدیکی عصبهای محل عمل جراحی تزریق میشود تا بیماران در منطقه مورد نظر بیحس شوند.
بیهوشی موضعی با استفاده از کانول: در این روش، محل عمل جراحی با استفاده از کانول موضعی محلی بیحسی میشود.
ممکن است در اعمال جراحی در حوزصه کلیوی و اورولوژی، نیاز به نظارت دقیق بر وضعیت فیزیولوژیکی بیماران باشد. بنابراین، تیم بیهوشی مسئول نظارت بر تنفس، ضربان قلب، فشار خون و سطح اکسیژن بیمار در طول عمل جراحی است. آنها با استفاده از دستگاههای مانیتورینگ مناسب، این پارامترها را در طول عمل جراحی کنترل میکنند.
بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی باید توسط یک تیم متخصص از جراحان بیهوشی و پرستاران بیهوشی انجام شود. این تیم حرفهای باید دارای دانش و تجربه کافی در زمینه بیهوشی برای بیماران با مشکلات کلیوی و اورولوژی باشد.
بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی ممکن است برای روشهای جراحی و تشخیصی مختلف مورد استفاده قرار گیرد. برخی از این روشها شامل عملهای سنتی مانند جراحیهای کلیه، آندوسکوپی کلیوی، لیتوتریپسی (شکستن سنگ کلیوی) و روشهای تشخیصی مانند سیستوسکوپی و کیستوسکوپی است.
در هر صورت، بیهوشی در سیستم کلیوی و اورولوژی باید با دقت و احتیاط انجام شود تا به بیماران امکان بهتری برای عمل جراحی و بهبود بدهد. تیم بیهوشی مسئول بررسی و ارزیابی وضعیت بیمار و تعیین نوع و روش مناسب بیهوشی است که بر اساس نیازهای خاص بیمار و نوع عمل جراحی تعیین میشود.
- بیهوشی در بیماران کلیوی :
- در ارزیابی فونکسیون کلیه شرح حال بیمار و آنالیز ادراری کمک کننده است ولی معاینه فیزیکی تا زمانیکه بیماری شدت نیافته کمک کننده نیست .
- کاهش فیلتراسیون گلومرولی معیار خوبی برای عملکرد کلیه است ولی تا 50% کاهش آن بدون علائم است .کلیرانس کراتینین نشانگر عملکرد گلومرولی است.
- BUNکه تحت تاثیر عوامل غیرکلیوی مثل ورزش ، خونریزی ، استروئید و آسیب بافتی وسیع قرار می گیرد تنها زمانی افزایش می یابد که GFR تا 75% کاهش داشته باشد.
- اندازه گیری کراتینین سرم اطلاعات ارزشمندی در مورد فانکشن کلیه می دهد .
- BUN و کلیرانس کراتینین تحت تاثیر میزان Hydration ، میزان جریان ادرار و میزان مصرف پروتئین قرار می گیرند .
- وزن مخصوص ادرار نشانگر قدرت تغلیظ ادرار و در واقع فانکشن توبولی است .( وزن مخصوص ادرار 1.002-1.030 )
- دفع روزانه 150mg پروتئین از ادرار نرمال است که با ورزش شدید و چند ساعت سرپا ایستادن این مقدار افزایش می یابد.
- پروتئینوری ماسیو (> 750mg/day ) نشانگر آسیب شدید گلومرولی است.
- آنالیز ادراری تست ارزان و ارزشمندی در مورد عملکرد کلیه است که بسهولت قابل انجام است .
- اثرات داروهای بیهوشی در بیماران کلیوی :
- هوشبرهای استنشاقی : کاهش در GFR ، جریان خون کلیوی ، برون ده ادراری و دفع ادراری سدیم ایجاد می کنند ولی اثرات نفروتوکسیک ندارند .
- باربیتوراتها دفع کلیوی ندارند ولی با توجه به پروتئین بایندینگ بالای این داروها و هیپوپروتئینمی موجود در بیماران نارسایی کلیه باید دوز این داروها کاهش داده شود .
- نارکوتیکها ازجمله مرفین ، مپریدین ، فنتانیل ، سوفنتانیل و رمی فنتانیل دفع کلیوی نداشته و اثرشان در بیماران کلیوی طولانی نمی شود.
و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.